In Nieuws

Vandaag werd de bouwovereenkomst op basis van UAV-GC 2005 met aannemersbedrijf Giesbers uit Wijchen ondertekend voor de start van onder andere de bouw van de eerste gebouwen/ woningen aan de stadkant van het terrein van locatie Joachim en Anna.  Voor de Civieltechnische werkzaamheden is met Jan van den Boomen B.V. een vergelijkbare Basisovereenkomst gesloten.  

Bijzonder dat vandaag 24 juli, twee dagen voor het naamfeest van de heiligen Joachim en Anna,  de overeenkomsten door Rita Arts en Loeks van der Veen, bestuur De Waalboog, Giesbers en Jan van den Boomen werden ondertekend.

Bouw
De komende weken wordt er nog gesloopt en wordt het bouwterrein verder ingericht.  We hopen in oktober te kunnen starten met de eerste gebouwen/ woningen. We starten met het eerste gebouw F (op de plek van dagbehandeling de Boog) waar later bewoners van de huidige afdeling Magnolia (gerontopsychiatrie) komen te wonen. Op de plek van de behandelvleugel en verder op het terrein komt gebouw A, waar bewoners van de Wingerd (mensen met dementie en gedragsproblematiek) komen te wonen. De bouwperiode voor de twee nieuwe gebouwen bedraagt een jaar. In het vroege najaar van 2021 gaan de eerste verhuizingen plaatsvinden.

Het begin is gemaakt!

De Bouwtafel (Mark Raming) was vanuit de opdrachtgever verantwoordelijke voor de redactie van de Basisovereenkomst(en) op basis van UAV-GC 2005 en werkte hierbij samen met Van Aarle de Laat adviseurs en Dirkzwager Legal & Tax. Mark Raming is reeds betrokken bij de dit project vanaf voorjaar 2018 ten tijde van selectiefase van de bouwteampartner.

Meer informatie: Nieuwbouw Joachim en Anna https://www.waalboog.nl/goed-wonen/nieuwbouw-joachim-en-anna/

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.