Informatie aanvragen

Waarom Bouwtafel?

Professionaliteit

Ik werk al ruim 20 jaar in de bouwsector op het gebied van contractmanagement.

Inhoudelijke kennis

In ben in 1995 aan de TU Delft afgestudeerd als Civiel Ingenieur.

Prettige samenwerking

Open, empathisch en oog voor ieders belangen.

Gecertificeerd mediator

ADR International Register

Lid van de VBN

Vereniging Bouwmediators Nederland

Vraag hier vrijblijvend informatie op

 • Mark is een betrokken en zorgvuldige contractmanager die altijd de juiste balans vindt tussen de letter en de geest van het contract. Met een goed oog en de juiste afweging voor rationele en emotionele argumenten van zowel opdrachtgever als opdrachtnemer.

  Han van Ooste BAM PPP Projectdirecteur Pi2 B.V.
 • Het optreden van Mark is in positieve zin bepalend voor de voortgang en het voltooien van de mediation. Ik vertrouwde Mark volledig. Bedankt voor jouw inzet en uiteraard het geduld.

  Klant Bouwmediation (2019)
 • Ik voelde me bij Mark vrij om wel of niet het mediation-traject in te gaan. De mediation vond plaats in een onpartijdig klimaat. Mark twijfelt niet om gevoelige onderwerpen ter tafel te brengen.

  Klant Bouwmediation (2019)
 • Ik heb ontdekt en ervaren dat onafhankelijke mediation een slagvaardige methode is om te komen tot een oplossing in plaats van het steeds maar opnieuw proberen om de vastgelopen situatie onderling zelf op te lossen.

  Klant Bouwmediation (2019)
 • Ik heb Mark leren kennen als een veelzijdige en pragmatische contractmanager. Enerzijds vult hij zijn rol in vanuit de inhoud en het contract, anderzijds is hij altijd zoekend naar een oplossing die voor alle partijen haalbaar en acceptabel is.    

  Ramon Janssen Heijmans Projectdirecteur Hart van Zuid v.o.f
 • Mark is een rustige, betrouwbare en gedegen adviseur die de balans opzoekt bij onderhandelingen. Hij heeft oog voor het verlagen van risico’s voor ons als klant, met respect voor de belangen van contractpartij.

  Richard Swinkels van Aarle de Laat Projectmanager Nieuwbouw de Waalboog Nijmegen
 • The resolution of the agreed did not fully go through. The counterparty during the mediation was arranging to sell his house. Given that the mediation is not binding to third parties I still have border issues with the new owners, who seem to not respect the outcome of the mediation. Nevertheless, it was a pleasure working with Mark. He is an impartial, patient and constructive person. He helped to smoothen the broken relationship with the counterparty and get things done for the mediation.

  Klant Bouwmediation 2022
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.