Over Mark Raming

De wijze van samenwerken in de bouw is veranderd. Met name de rol van heldere communicatie tussen partijen (klant, aannemers, installateurs, leveranciers en gebruikers) is steeds belangrijker geworden. Dat vraagt soms meer van mensen dan ze gewend zijn. Zeker als het niet gaat zoals gepland en de samenwerking tussen partijen vastloopt.

Ik merkte dat ik juist in zulke situaties het verschil maak en heb in 2012 besloten om gecertificeerd mediator te worden. Met de Bouwtafel heb ik inmiddels al vele geschillen tot een goed einde gebracht. Ik zet mijn gestructureerde aanpak en kennis van de bouw graag in om ook uw probleem op te lossen.

Bruggenbouwer

Met een open en gastvrij karakter, een sterk inlevingsvermogen en gevoel voor belangen, ben ik een goede ‘bruggenbouwer’ tussen partijen. Ik denk graag in oplossingen en ondersteun partijen in hun dialoog of onderhandeling tot ze beide tevreden zijn met het behaalde resultaat. Met mijn onafhankelijke opstelling creëer ik een goede verstandhouding, waardoor partijen de ruimte krijgen om de juiste keuzes te maken.

Waarom zou je voor mijn bouwmediation kiezen?

Professionaliteit

Ik werk al ruim 25 jaar in de bouwsector.

Prettige samenwerking

Open, empathisch en oog voor ieders belangen.

Inhoudelijke kennis

In ben in 1995 aan de TU Delft afgestudeerd als Civiel Ingenieur.

Lid van de VBN

Vereniging Bouwmediators Nederland

Gecertificeerd mediator

ADR International Register Full Certified Mediator

Meer weten?

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.